br, jauheliha, kukkakaalisoselaatikko, , viipukka, Br.jauheliha-kukkakaalisoselaatikko (Viipukka) ohje salty

Br.jauheliha-kukkakaalisoselaatikko (Viipukka)

Höyrytä kukkakaali suolalla maustetulla vedessä. Muussaa soseeksi voin kanssa joko perunanuijalla tai sauvasekoittimella. Paista jauheliha sipulin kera ja mausta reippaasti. Yhdistä ja sekoita. Lisää pinnalle juustoraaste ja gratinoi uunissa. NAUTI salaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 432 kJ / 100 g
Proteiini 11,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %