juustoinen, uunikala Juustoinen uunikala ohje salty

Juustoinen uunikala

Ainekset 4 annosta

Sulata seitipalat. Kuivaa. MAusta tillillä ja sitruunapippurilla ja laita uunivuokaan. Fenkoli toimii myös. Päälle purjosilppu sekä lopuksi juustokastike (sulata juustokermaan vielä n 1 dl juustoraastetta).  Lisää vuokaa lisukkeet, kuten parsaa, fenkolia tms. Kypsennä 200 asteessa puolisen tuntia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal / 100 g
Energia 395 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %