TYÖVAIHEET
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Poista ruusukaaleista kannat ja tarvittaessa uloimmat lehdet. Halkaise kaalit. Paloittele parsakaali. Laita kaalit uunivuokaan.
Kuori ja hienonna valkosipuli. Raasta sitruunan keltainen kuoriosa hienoksi raasteeksi ja lisää se valkosipulin ja suolan kanssa öljyyn. Kaada öljyseos kaaleille. Kypsennä uunissa 10 minuuttia.
Mausta broilerit suolalla ja pippurilla. Ruskista fileet paistinpannussa öljyssä. Ota kaalit uunista ja kääntele. Nosta broilerit kaalien päälle ja jatka paistamista 10–15 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
Tee punasipulivinegretti (ks. ohje alempana) ja pirskota se lopuksi ruuan päälle.
Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi chili siemenineen. Kuullota sipuli paistinpannussa öljyssä pehmeäksi. Lisää chili ja paista 1 minuutti.
Yhdistä kaikki ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhossa. Valuta öljy joukkoon koko ajan sekoittaen.