toscanalainen, kanapasta, omi Toscanalainen kanapasta omi ohje salty

Toscanalainen kanapasta omi

Valmistusohje

  1. Leikkaa broilerin rintafileet suikaleiksi ja laita kulhoon. Sekoita joukkoon suola, mustapippuri, kuivatut yrtit, paprikajauhe ja oliiviöljy. Jätä maustumaan noin 20 minuutiksi. Ruskista palat sitten kuumalla paistinpannulla ja laita hetkeksi sivuun odottamaan.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna oliiviöljy isossa paistinpannussa ja kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää aurinkokuivatut tomaatit, oliivit, kanaliemi ja kerma. Kiehauta ja lisää tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon ruskistetut broileripalat. Hauduta muutama minuutti.
  3. Lisää lopuksi joukkoon parmesaani ja pinaattia. Mausta kastike mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Sekoita viimeisenä joukkoon tuore oregano.
  4. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kääntele pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal / 100 g
Energia 724 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 12,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %