Sekoita kulhossa rahka, keltuaiset ja sokeri. Pese ja raasta sitruunankuori ja purista mehu. Lisää ne rahkaseokseen.
Hienonna rusinat ja kuivatut hedelmät. (Kun hienonnat ne leikkuulaudalla yhdessä mantelirouheen kanssa, hedelmät eivät tartu veitsenterään.) S Sekoita kuivat hedelmät rahkaseoksen joukkoon.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vanilliinisokerilla. Kääntele kermavaahto hyvin rahkan joukkoon.
Varaa pashaa varten vähintään 1 x 4 kokoa oleva kahvinsuodatin, jossa ei ole tippalukkoa. Aseta suodatinpaperi suodattimeen ja kostuta se vedellä. Muotiksi sopii myös pieni pashamuotti tai siivilä, joka on vuorattu kostutetulla sideharsoliinalla.
Lusikoi rahkaseos muottiin, painele tiiviisti ja tasoita pinta. Peitä pinta tuorekelmulla ja nosta muotti jääkaappiin pienen kulhon päälle valumaan yöksi.
Kumoa pasha tarjolle jalalliselle vadille ja poista suodatinpaperi. Tarjoa pashan kanssa hedelmiä.