kesäkurpitsa, perunalaatikko Kesäkurpitsa-perunalaatikko ohje salty

Kesäkurpitsa-perunalaatikko

Viipaloi kesäkurpitsa ja perunat Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kerroksia, niin että aloitat kesäkurpitsasta. Mausta kerrokset suolalla ja pippurilla.  Tee juusto-minttuseos, mausta pilkotulla valkosipulilla ja lisää perunakerroksen päälle. Lado kerros perunaa Paista ja mausta jauhis sipulin  kanssa. Lisää perunoiden päälle.

Lado kesäkurpitsa- ja perunakerroksia vielä pari lisää, lisää loppu juusto-minttuseos niiden väliin. Viipaloi tomaatit ja lado päällimmäisiksi. Paista 200 asteisessa uunissa noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 414 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,1 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %