tomaatti, papusalaatti, , sunnuntaiserviisi, Tomaatti-papusalaatti (sunnuntaiserviisi) ohje salty

Tomaatti-papusalaatti (sunnuntaiserviisi)

Pilko punasipuli ohuiksi siivuiksi. Lohko tomaatit ilman kantoja ronskeiksi lohkoiksi. Hienonna sydänsalaatit helposti syötäviksi suikaleiksi. Valuta pavut. Kastike: Mittaa salaattikulhoon dijon, hunaja (0,5-1 rkl), viinietikka, suola ja pippuri. Sekoita hyvin. Lisää öljy ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon sipulit hetkeksi aikaa. Lisää sitten loput ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua hetki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 330 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %