bolognese Bolognese ohje salty

Bolognese

Pilko sipulit ja porkkana, freesaa ne öljyssä. Siirrä syrjään. Paista jauhelihaa noin 5-10 min. Lisää kasvikset ja valkoviiniä tilkka ja anna haihtua. Lisää paseerattu tomaatti ja pyre, yrttimausteet kuten oregano ja timjami, sekä lihaliemi,hauduta 1-2 tuntia. Sekoita muutaman kerran  välillä ja lisää vettä jos tuntuu kuivalta.  Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 319 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0,2 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %