oma, nachovuoka Oma nachovuoka ohje salty

Oma nachovuoka

Paista jauheliha ja 2/3 osaa sipulista öljyssä. Lisää tacomauste, pavut, salsat ja valkosipuli. Mausta pippurilla ja savupaprikalla. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja lado ison vuoan pohjalle puolet nacholastuista. Levitä jauhelihaseos nacholastujen päälle. Levitä loput punasipulit jauhelihaseoksen päälle ja peitä lopuilla nacholastuilla. Lisää Koskenlaskija-juusto ja paista uunissa 15-20 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal / 100 g
Energia 729 kJ / 100 g
Proteiini 8,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,3 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %