jauhelihakasviskastike Jauhelihakasviskastike ohje salty

Jauhelihakasviskastike

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli. Lisää suikaloitu porkkana. Sekoittele hetki. Lisää paloiteltu bataatti ja parsakaali. Lisää tomaattimurska ja vesi. Lisää suikaloitu paprika. Anna hautua kannen alla, kunnes kasvikset ovat pehmenneet sopiviksi. Lisää mausteita tarvittaessa.  Tarjoile pastan, perunan tai riisin kera. Kuvassa täysjyvä penne rigate.  Huom. Porkkanaa ja bataattia ei ole pakko kuoria, hyvä pesu riittää. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 80 kcal / 100 g
Energia 333 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %