punajuuri, silakkalaatikko Punajuuri-silakkalaatikko ohje salty

Punajuuri-silakkalaatikko

  1. Pese ja kuori perunat, leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele silakkafileet. Leikkaa punajuuret ohuiksi viipaleiksi.  

  2. Lado puolet kasviksista vuokaan (vetoisuus noin 3 l). Lisää silakat ja puolet mausteista. Lisää loput kasvikset ja mausteet. Kaada kerma ja maito päälle. 

    Lähde: 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 85 kcal / 100 g
Energia 355 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,5 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %