oliiviöljy, sitruunakakku Oliiviöljy-sitruunakakku ohje salty

Oliiviöljy-sitruunakakku

Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet ja toisessa kulhossa vatkaa kananmunat, jugurtti,sitruunamehu ja kuori sekä oliiviöljy. Sekoita sitten keskenään. Vuoraa irtopohjaisen vuokan pohja leivinpaperilla.. Voitele reuna ja pohja ja jauhoista mantelijauholla. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä ala tasolla 40min. Anna kakun jäähtyä hyvin ennen kuin irroitat kakun vuoasta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 292 kcal / 100 g
Energia 1220 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 26,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 4,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %