tomaattinen, jättirapukastike, , , kesäkurpitsa, Tomaattinen jättirapukastike + kesäkurpitsa ohje salty

Tomaattinen jättirapukastike + kesäkurpitsa

Siivuta valkosipuli ja hienonna sipuli, kuullota öljyssä. Lisää valkoviini ja  persilja. Sekoita ja keitä kunnes nesteestä jäljellä puolet. Lisää tomaattimurska ja - pyree, suola ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 20 min. Mausta halutessasi chilillä ja mustapippurilla. Lisää jäiset ravut. Anna kypsyä.  Lisää kesäkurpitsasta julienneraudalla vuoltu "spagetti", sekoita ja kuumenna.  Tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 56 kcal / 100 g
Energia 237 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 1 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %