tulinen, linssikeitto Tulinen linssikeitto ohje salty

Tulinen linssikeitto

Kuullota sipuli ja valkosipuli kattilassa öljyssä. Lisää pieneksi pilkotut porkkanat. Lisää vesi ja kiehauta. Lisää huuhdellut linssit ja keitä miedolla lämmöllä 15 min. Lisää tomaattimurska ja kookosmaito. Hämmennä ja lisää mausteet. Jos tykkää samettisemmasta tekstuurista, soseuta sauvasekottimella tai blenderillä. Testaa maku ja lisää mausteita, jos on tarvetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal / 100 g
Energia 219 kJ / 100 g
Proteiini 1,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %