proteiiniletut Proteiiniletut ohje salty

Proteiiniletut

Valmistus alle 30 min

Soseuta lettujen ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi. Paista rasvassa ohukaispannulla paksuja pikkulettuja. Annostele taikinaa pannulle noin 1/2 dl/lettu. Irrota ohukaisia reunoilta ja käännä varovasti, kun lettu on lähes kypsä toiselta puolelta. Tarjoa proteiiniletut aamu- tai välipalaksi esimerkiksi marjojen kanssa.

Ohje: K Ruoka - sivulta

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 802 kJ / 100 g
Proteiini 11,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %