helin, makaronilaatikko, kanajauhelihalla Helin makaronilaatikko kanajauhelihalla ohje salty

Helin makaronilaatikko kanajauhelihalla

Paista sipulit ja jauheliha,  mausta, kaada vuokaan. Keitä makaronit liemikuution tm mausteiden kera, lisää vuokaan. Tee munakerma makaronin keitinveteen, lisää vuokaan ja sekoita. Pinnalle korppujauhoja. Uuniin n. 40 min 210 astetta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 480 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,7 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %