vegaaninen, pasta, carbonara, , jalotofu, fi, Vegaaninen pasta carbonara (Jalotofu.fi) ohje salty

Vegaaninen pasta carbonara (Jalotofu.fi)

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. HUOM! Pasta ei mukana reseptin ainesosissa, joten sen ravintoaineet /energiat pitää katsoa erikseen.

Ota savutofu pois paketista (1 pkt /300 g). Kuivaa tofun pinta talouspaperilla. Revi tai suikaloi tofu pannulle noin sormenpään kokoisiksi paloiksi. Paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä ja loput nesteet höyrystyvät pois. Vähennä hieman lämpöä, lisää öljy ja paista noin 5-10 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta.

Lisää kaurakerma (1 pkt /250 ml) ja kiehauta n. 3 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Valuta pasta ja lisää tofu-kaurakermakastike kuuman pastan joukkoon. Viimeistele annos parmesaanilla ja basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal / 100 g
Energia 890 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 17,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %