tomaattipesto: 2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja 2-4 valkosipulinkynttä 2 tl suolaa 3 rkl paahdettuja pinjansiemeniä kourallinen basilikanlehtiä 2 rkl raastettua parmesania 1-2 dl öljyä
Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Aloita valmistamalla pesto. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla keskilämmöllä, muista paahtaa annoksiin tulevat siemenet jo samalla (koko 100g pussi samalla). Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja leikkaa muutamaan osaan. Kuori ja murskaa valkosipulin kynnet. Mittaa kaikki ainekset (paitsi öljy) blenderiin. Sekoita karkeaksi mössöksi. Lisää öljy.
Laita pastavesi kiehumaan. Keitä tagliatelleä runsaassa. Valmista lihat veden kiehuessa. Leikkaa parin sentin paksuisiksi suupaloiksi. Hienonna n. 4 valkosipulin kynttä. Paista valkosipuli ja liha öljyssä pannulla muutaman minuutin ajan. Lihan tarkoitus jäädä sisältä hieman punertavaksi. Kaada tavara pannulta folioon odottamaan muita ainesosia. Lopuksi sekoita pasta, pesto ja lihat keskenään.