ultrakevyt, lanttulaatikko
Ultrakevyt lanttulaatikko ohje
salty
Marru#3
Ultrakevyt lanttulaatikko
- Kuori ja kuutioi lantut.
- Keitä lanttukuutioita kasvisliemessä kunnes ovat pehmenneet.
- Survo lantut sileäksi soseeksi ja mausta siirapilla
- Kaada seos voideltuun, lesellä jauhotettuun vuokaan/vuokiin.
- Kypsennä uunissa 200C 45- 60min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
21 kcal / 100 g
Energia
88 kJ / 100 g
Proteiini
0,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
3 g / 100 g
Rasva
0,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,4 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %