ultrakevyt, lanttulaatikko Ultrakevyt lanttulaatikko ohje salty

Ultrakevyt lanttulaatikko

  1. Kuori ja kuutioi lantut.
  2. Keitä lanttukuutioita kasvisliemessä kunnes ovat pehmenneet.
  3. Survo lantut sileäksi soseeksi ja mausta siirapilla
  4. Kaada seos voideltuun, lesellä jauhotettuun vuokaan/vuokiin.
  5. Kypsennä uunissa 200C  45- 60min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 21 kcal / 100 g
Energia 88 kJ / 100 g
Proteiini 0,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 0,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %