papu, panzanellasalaatti, , k, ruoka, Papu-panzanellasalaatti (K-ruoka) ohje salty

Papu-panzanellasalaatti (K-ruoka)

30 - 60 min

Valmista ensin salaatti. Leikkaa paprikat ja leipä kuutioiksi. Sekoita oliiviöljy, viinietikka, vesi, suola ja pippuri kulhossa. Kääntele joukkoon leipäkuutiot niin, että kastike imeytyy leipäkuutioihin.

Valuta pavut ja huuhdo ne.Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja sipuli ohuiksi renkaiksi. Revi rucola.

Sekoita kaikki salaatin ainekset leipäkuutioiden joukkoon. Nosta salaatti vetäytymään kylmään hetkeksi. Tarjoa salaatti esimerkiksi grillimakkaran tai muun mieluisan lisukkeen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 266 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %