jt, korianteri, kermakastike, broilerille JT-Korianteri-kermakastike broilerille ohje salty

JT-Korianteri-kermakastike broilerille

Ota broilerin fileet paketista, pyyhi kuiviksi.

Hienonna korianteri, valkosipuli ja inkivääri. Hienonna sipulit ja pilko herneet ja sipulin varret.

Raasta limen kuori kulhoon ja purista joukkoon mehu. Laita korianteri, valkosipuli ja inkivääri kulhoon. Lisää kerma, vesi ja hunaja, soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Kuullota sipulit toisella pannulla ja kaada korianterikerma samalle pannulle. Kuumenna kiehuvaksi. Murenna joukkoon liemikuutiot ja laita herneet. Mausta suolalla ja hauduta kastiketta kannen alla 10 minuuttia.

Kuumenna öljy isolla paistinpannulla ja ruskista fileitä molemmin puolin 5 minuuttia. Lisää ruskistuneet fileet kastikkeeseen.

Lisää lopuksi kastikkeeseen sipulinvarret. Mausta limen kuoriraasteella.

Tarjoile täysjyvä riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 537 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 8,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %