ratatouille, , kontu Ratatouille, Kontu ohje salty

Ratatouille, Kontu

Sekoita tomaattimurskaan puristettu valkosipuli, mausteet, suola, sitruunamehu, tuore timjami ja basilika sekä oliiviöljy. Kaada vuoan pohjalle. Lado päälle viipaloidut sipulit, munakoiso, ja kesäkurpitsa, paprika sekä kokonaiset kirsikkatomaatit. Paista 200 asteisessa uunissa n . tunti tai kunnes kasvikset ovat mielelläsi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 36 kcal / 100 g
Energia 149 kJ / 100 g
Proteiini 1,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %