jt, jauhelihakeitto JT_Jauhelihakeitto ohje salty

JT_Jauhelihakeitto

Kuumenna öljy kattilassa ja paista naudan jauheliha kypsäksi käännellen. Mausta suolalla. Lisää vesi ja kiehauta.

Kuori perunat, sipuli, palsternakka, lanttu, juuriselleri ja porkkanat. Paloittele sopiviksi suupaloiksi ja lisää kiehuvaan veteen. Lisää joukkoon kasvisliemikuutiot, laakerinlehdet ja mauste- ja valkopippurit. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.

Tarkista liemen maku. Lisää tarvittaessa suolaa. Silppua lopuksi joukkoon lipstikkaa tai persiljaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal / 100 g
Energia 229 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %