pizza, frittata Pizza frittata ohje salty

Pizza frittata

Hienonna sipulit. Halkaise tomaatit, suikaloi kinkku ja viipaloi oliivit. Kuullota sipulit öljyssä lisää kinkkusuikaleet ja puolet tomaateista. Kääntele hetki. Vatkaa munat kevyesti , lisää maito ja raaste. Voitele 24 cm vuoka tai pannu. Kaada murskaamassa. Nostele päälle paistettu seos. Ripille oliivit pinnalle. 200 astetta noin 20 minuuttia. Koristele lopuilla tomaatinpuolikkailla ja basilikalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal / 100 g
Energia 515 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %