vegaaniset, karjalanpiirakat Vegaaniset karjalanpiirakat ohje salty

Vegaaniset karjalanpiirakat

  1. Valmista riisipuuro soija- tai kauramaitoon ja Alpron Ruoka soijavalmisteeseen. Ohje on puuropussin kyljessä.

  2. Sekoita kuoritaikinan kaikki ainekset eli vesi, rypsiöljy, suola, ruis- ja vehnäjauhot.

  3. Ajele, täytä ja rypytä.

  4. Paista piirakoita 275-300 asteen lämmössä noin 15 minuuttia.

  5. Voitele piirakat Keijun laktoosittomalla 70 %kasvirasvalevitteellä tai sen ja veden sekoituksella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal / 100 g
Energia 716 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %