täyteläinen, kukkakaalikeitto Täyteläinen kukkakaalikeitto ohje salty

Täyteläinen kukkakaalikeitto

Kuullota sipulia ja purjoa voissa hetkinen. Lisää pilkotut kukkakaalit ja vettä sen verran, että ne juuri ja juuri peittyvät. Murenna sekaan puolikas kanaliemikuutio ja rouhi hieman mustapippuria. Anna kiehua n 12-13 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Soseuta. Lisää soseutuksen jälkeen keittoon paloitellut sulatejuustopalat, tuorejuusto ja loraus kermaa. Anna juustojen sulaa hetki ja sekoita. Rouhi keittoon vielä hieman pippuria halutessasi. Maista suola, lisää tarvittaessa. Nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 255 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %