tomaattinen, kvinoa, papupata, , kokit, ja, potit, TOMAATTINEN KVINOA-PAPUPATA (Kokit ja Potit) ohje salty

TOMAATTINEN KVINOA-PAPUPATA (Kokit ja Potit)

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa öljy, kuullota sipulisilppuja keskilämmöllä muutama minuutti.

Lisää mausteet ja pyörätä sekaisin, jotta mausteet lämpiävät. Lisää tomaattimurska, vesi, etikka, valutetut mustapavut sekä suola ja sokeri. Huuhtele kvinoa huolellisesti lämpimällä vedellä. Valuta ja lisää kattilaan.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia eli kunnes kvinoa on kypsää. Maista ja säädä tarvittaessa suolaisuuden, makeuden ja happamuuden suhdetta. Tarjoa lisäksi avokadoa, kirsikkatomaatteja ja tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 100 kcal / 100 g
Energia 420 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,2 g / 100 g
Rasva 2,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %