pastavuoka Pastavuoka ohje salty

Pastavuoka

500 g pastaa 5 valkosipulinkynttä hienonnettuna 2 sipulia silputtuna 1 (200g) purkki creme fraichea 350 ml kasvislientä 250 g schwarzwaldin kinkkua suikaloituna noin sormen levyisiksi suikaleiksi 250 g raastettua juustoa suolaa, pippuria, chilijauhetta voita, oliiviöljyä

  1. Uuni 180 astetta. Voitele uunivuoka ohuelti oliiviöljyllä.

  2. Keitä pasta ohjeen mukaan.

  3. Paista kinkkusuikaleita voin ja oliiviöljyn sekoituksessa. Ruskista yhdessä kinkun kanssa sipulisilppu ja lisää lopuksi valkosipuli. Älä anna valkosipulin palaa.

  4. Lisää pannulle kasvisliemi

  5. Noin tässä vaiheessa pasta on valmista. Valuta se ja hämmennä sekaan kunnon pala voita. Älä anna jäähtyä.

  6. Lisää pannulle creme fraiche ja hämmennä. Kastikkeen pitäisi olla nyt kermamaista, keitä hiukan kokoon ja mausta suolalla, pippurilla ja chilijauheella.

  7. Sekoita kastike pastan kanssa. Valuta molemmat voideltuun vuokaan.

  8. Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 25 min. Juuston pitäisi olla kokonaan sulanut muttei vielä ruskistunut.

    Lähde www.chefkoch.de Spaghettiauflauf mit Schwarzwälder Schinken und Knoblauch Nudelkönigin

Ravintosisältö / 100 g

Energia 215 kcal / 100 g
Energia 901 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,6 g / 100 g
Rasva 10,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %