lihaisa, kaalipata, ilman, porkkanaa Lihaisa kaalipata ilman porkkanaa ohje salty

Lihaisa kaalipata ilman porkkanaa

Kuullota sipulit ja kaalit voissa. Lisää sitä mukaa pataan. Lisää vettä, niin että peittyvät ja lihaliemikuutiot + maustepippurit. Ruskista jauhelihat ja mausta maun mukaan. Lisää pataan ja tarkista veden määrä. Lisää halutessasi laakerinlehti ja meiramia. Kuumenna uunissa pieneen kiehuntaan 200 asteessa (n 15 min), jonka jälkeen laita kansi päälle ja anna hautua uunissa 2-3 h 150 astetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 315 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %