systerin, , tuorepasta, , , vhh, Systerin "tuorepasta" (vhh) ohje salty

Systerin "tuorepasta" (vhh)

  1. Vatkaa kolme munaa ja 100 g tuorejuustoa notkeaksi massaksi.

  2. Lisää 0,5 dl (23 g) psylliumia ja ripaus suolaa (yrittejä, paprikajauhetta, valkosipulia tjms).

  3. Anna taikinan turvota kipossa 10 minuuttia.

  4. Voitele leivinpaperi ja kaada taikina siihen. Levitä alkuun lusikalla ja loput toisella voidellulla leivinpaperilla. Jätä leivinpaperi pastan päälle.

  5. Paista 150 asteisessa uunissa 10 min.

  6. Anna jäähtyä ja suikaloi sen jälkeen mieleiseksi.

    "Pastaa" ei keitetä uudelleen vaan lämmitetään käytettäessä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal / 100 g
Energia 705 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 13,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %