karppaajan, vuoka Karppaajan vuoka ohje salty

Karppaajan vuoka

Paista pekoni ja kanat. Höyrytä parsaa palasina siten että se hieman pehmenee. Laita lihat vuoan pohjalle, parsat päälle, sulatettu pinaatti pieniksi keoiksi sinne tänne ja kaada 2dl kermaa tasaisesti päälle. Kuorruta reilulla kerroksella juustoa ja paista keskitasolla uunissa 200 C kunnes juusto on saanut väriä. Ruokahan on jo valmiiksi kypsää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal / 100 g
Energia 706 kJ / 100 g
Proteiini 12,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 12,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %