vegaaniset, soijarouhepihvit Vegaaniset soijarouhepihvit ohje salty

Vegaaniset soijarouhepihvit

 

  1. Liota kasvisliemikuutio kuumaan veteen ja lisää soijakastike.

  2. Kaada mausteliemi soijarouheen päälle, sekoita ja anna soijarouheen turvota.

  3. Turvota korppujauhoja kermassa muutama minuutti ja lisää ne keitettyyn soijarouheeseen.

  4. Pilko ja kuullota sipuli sekä valkosipuli öljyssä noin viisi minuuttia ja lisää seokseen, valkosipulia oman maun mukaan.

  5. Lisää vehnäjauhot, mustapippuri ja grillausmauste ja sekoita tasaiseksi.

  6. Muotoile ja paista pihvejä noin viisi minuuttia molemmin puolin rypsiöljyssä tai paista 200 asteessa 20 minuuttia ja pidä uunissa 10 minuuttia jälkilämmöllä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal / 100 g
Energia 699 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %