vyötärön, kaventajan, pizzapohja
Vyötärön kaventajan pizzapohja ohje
salty
BBear
Vyötärön kaventajan pizzapohja
Sekoita ainekset kulhossa ja lusikoi taikina ohueksi levyksi leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista pizzapohjaa uunissa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Nosta pohja uunista, levitä päälle haluamasi täytteet ja paista vielä 10-15 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
174 kcal / 100 g
Energia
724 kJ / 100 g
Proteiini
15,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,8 g / 100 g
Rasva
9,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %