kanaa, kimchillä, , perunoita, , rucolaa, Kanaa kimchillä (perunoita, rucolaa) ohje salty

Kanaa kimchillä (perunoita, rucolaa)

Ainekset 4 annosta

680 g puikulaperunoita kuorittuna 4 rkl oliiviöljyä suolaa, mustaa pippuria myllystä 700 g kanan reisipaloja nahalla ja luulla 2 valkosipulinkynttä murskattuna 450 g kimchiä purkista 1 rkl siideriviinietikkaa n. 1 litra pestyjä kitkerää salaattia (mizuna, rucola)

  1. Lämmitä uuni 230 asteeseen. Laita reunalliselle pellille leivinpaperi ja 1 rkl oliiviöljyä sekä peruna, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 10-15 min, käännä kerran paiston aikana.

  2. Hiero kana valkosipulilla ja mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista kanapaloja pannulla 1 rkl öljyssä keski-korkealla lämmöllä 8-10 min.

  3. Asettele kanapalat perunoiden kanssa uunipellille. Paista kunnes kana on läpikypsää ja perunat kypsiä, noin 15-20 min lisää.

  4. Muhenna perunoita kevyesti isolla lusikalla. Ripottle kimchi päälle, paista uunissa kunnes kimchi on lämmintä (n. 5 min).

  5. Vatkaa tällä aikaa kimchin nestettä, viinietikkaa ja 2 rkl öljyä pienessä kulhossa. Pyöräytä salaatti puolessa kastikkeessa hellävaraisesti.

  6. Jaa annos lautaselle, asettele päälle salaatinlehdet ja loput kastikkeesta.

    Lähde www.epicurious.com The Bon Appetit Test Kitchen Roast Chicken with Kimchi Smashed Potatoes

Ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal / 100 g
Energia 445 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,7 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %