kalakeitto, lohi, seiti Kalakeitto lohi-seiti ohje salty

Kalakeitto lohi-seiti

Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja sipuli. Keitä kasvikset maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä lähes kypsiksi.

Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Leikkaa kala reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kerma, suola ja paloiteltu lohi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia. Lisää tilli ja tarjoa perinteinen lohikeitto ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 240 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,5 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %