juustoinen, kukkakaalikeitto Juustoinen kukkakaalikeitto ohje salty

Juustoinen kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaali kasvisliemessä kypsäksi n. 10 min. kannen alla. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää kuutioitu sulatejuusto ja ruokakerma. Sekoittele ja kuumenna, kunnes juusto sulaa. Sekoita vehnäjauhot kylmään veteen ja kaada seos keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä 2 min. Tarkista maku. Koristele hienonnetulla persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 280 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %