kanankoivet, valkosipuli, yrtti Kanankoivet valkosipuli-yrtti ohje salty

Kanankoivet valkosipuli-yrtti

Ruskista koivet pannulla ja laita pataan. Mukaan runsaasti valkosipulia, sipulia, porkkanaa, sitruunaviipaleita, 4 rosmariinioksaa, suolaa, pippuria ja  valkoviini. Pyöräytä koipia liemessä. Hauduta 175 asteessa noin 1,5 tuntia.  Koristele korianterilla. Tarjoa kasvisten ja/ tai salaatin kanssa 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 544 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 8,9 g / 100 g
Alkoholi 1,1 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %