keto, , riisipuuro, , rice, pudding, , ketodietapp, com, Keto "riisipuuro" Rice Pudding (ketodietapp.com) ohje sweet

Keto "riisipuuro" Rice Pudding (ketodietapp.com)

Valmista shirataki paketin ohjeen mukaan (huuhtele ja keitä 2-3 min). Laita sivuun odottamaan. Laita mantelimaito, kerma ja vanilja kattilaan, lämmitä kuumaksi, mutta älä keitä. Yhdistä kulhossa keltuaiset, sokeri ja ksantaani. Lisää lämmin maitoseos pienissä erissä (1 rkl kerrallaan) keltuaisseokseen, sekoittaen koko ajan. Laita seos takaisin kattilaan, lämmitä uudestaan, kunnes paksuuntuu hieman. Lisää shirataki-riisi ja sekoita. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä riisipuuron tapaan.

Säilyy jääkaapissa suljetussa astiassa 3 pv.

Ainekset alkuperäisessä ohjeessa: 1 pss shirataki riisi Miyata 1/2 cup mantelimaito 1 cup kerma 1 tl vanilja-aromi tai 1/2 tl vaniljajauhe 1 tl ksantaani 4 keltuaista 1/4 cup erytritolia 1/2 tl muskottipähkinää

Ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal / 100 g
Energia 651 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 15,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %