kananpojan, makaronivuoka Kananpojan makaronivuoka ohje salty

Kananpojan makaronivuoka

Voitele vuoka ja laita raa'at makaronit sinne. Paista pekoni rapeaksi. Paista kananpojan jauheliha. Mausta. Sekoita vuoassa keskenään makaroni, pekoni ja kananpojan jauheliha. Yhdistä eri kipossa tomaattimurska, vesi ja kerma. Mausta suolalla ja sokerilla. Sekoita seos ja kaada makaroniseoksen päälle. Paista uunissa 200 asteessa niin kauan että pasta on kypsää. (30-45 min, riippuen uunin tehokkuudesta).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 631 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,7 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %