poron, osso, bucco Poron osso bucco ohje salty

Poron osso bucco

Puhdista potkakiekot ja leikkaa siivut lihan sivuille. Ruskista öljyssä, mausta pippurilla ja suolalla, siirrä syrjään.  Kuullota lopussa öljyssä kevyesti lanteiksi leikatut porkkana ja siivutettu valkosipuli sekä lohkottu sipuli.  Siirrä uunivuokaan,  lisää yrtit, tomaattimurska, kanaliemi ja viini sekä sitruunankuoripalat. Hauduta 150 asteessa uunissa noin 2,5 tuntia kunnes liha irtoaa luista hyvin.

Tarjoa keitettyjen lanttukuutioiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal / 100 g
Energia 290 kJ / 100 g
Proteiini 7,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0,8 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %