täytetty, broilerin, rintafile Täytetty broilerin rintafile ohje salty

Täytetty broilerin rintafile

  Mausta broilerinrintafileet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.

  Kuumenna 2 rkl rypsiöljyä ja voi paistinpannulla ja ruskista fileet molemmin puolin. Nosta fileet laakeaan uunivuokaan.

  Leikkaa fileisiin terävällä veitsellä tasku ja täytä taskut juustolla ja kinkkuviipaleilla. Jätä odottamaan hetkeksi.

  Keitä riisi puolikypsäksi

  Kaada samalle paistinpannulle, missä paistoit broilerit, 2 rkl rypsiöljyä.

  Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää tomaattipyree. Sekoita ja lisää tomaattimurska sekä mausteet, kiehauta.    

  Kiehauta vielä ja kaada lisuke täytettyjen rintafileiden kanssa samaan vuokaan.

  Paista 200-astiesessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 571 kJ / 100 g
Proteiini 11,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 8,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 3,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %