banaanikakku, ylikypsistä, banaaneista Banaanikakku ylikypsistä banaaneista ohje sweet

Banaanikakku ylikypsistä banaaneista

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää banaanisoseen joukkoon sekä lopuksi kananmunat..  Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Kypsennys: noin tunti uunin alaosassa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 212 kcal / 100 g
Energia 888 kJ / 100 g
Proteiini 4,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 43,1 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 27,5 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %