piimäpannukakku Piimäpannukakku ohje salty

Piimäpannukakku

Mittaa piimä astiaan. Riko joukkoon munat yksitellen ja sekoita vispilällä. Mittaa sokeri, suola ja vanilliinisokeri. Sekoita.

Mittaa jauhot vähitellen ja sekoita.

Mittaa viimeisenä joukkoon rypsiöljy ja sekoita.

Laita uuni lämpenemään +225 °C . Taikina saa turvota sen aikaa kun uuni lämpiää.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Tasoita.

Paista uunin toisiksi alimmalla tasolla 25-30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal / 100 g
Energia 632 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,4 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %