lanttu, kesäkurpitsapeltileipä Lanttu-kesäkurpitsapeltileipä ohje salty

Lanttu-kesäkurpitsapeltileipä

Raasta kesäkurpitsa, purista liika neste pois. Keitä lanttu ja soseuta tai käytä valmissosetta. Loraus oliiviöljyä, lisää kananmuna, psylliumjauhe ja pofiber. Anna hetken turvota. Lisää mantelijauhe ja ripaus suolaa. Levitä pellille ja paista 10 min. 200 asteessa. Voitele sulalla voilla ja paista lisää 10-15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 202 kcal / 100 g
Energia 850 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 17,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %