valkopapukeitto Valkopapukeitto ohje salty

Valkopapukeitto

  1. Kuori ja paloittele sipuli ja kuullota kattilan pohjalla öljyssä.
  2. Valuta ja huuhdo pavut joukkoon. Lisää kasvisliemi, rosmariini ja misotahna --> keitä 15min.

  3. Soseuta keitto. Kaada takaisin kattilaan ja lisää rasva, etikka ja lisää tarvittaessa suolaa. 

    Alkuperäinen ohje määrineen:

https://www.soppa 365. fi/reseptit/kasvis-arjen-nopeat-keitot-vegaaninen/valkopapukeitto-ja-rosmariinioljya  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 374 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 76 %