valkopapukeitto
Valkopapukeitto ohje
salty
JaneO
Valkopapukeitto
- Kuori ja paloittele sipuli ja kuullota kattilan pohjalla öljyssä.
Valuta ja huuhdo pavut joukkoon. Lisää kasvisliemi, rosmariini ja misotahna --> keitä 15min.
Soseuta keitto. Kaada takaisin kattilaan ja lisää rasva, etikka ja lisää tarvittaessa suolaa.
Alkuperäinen ohje määrineen:
https://www.soppa
365. fi/reseptit/kasvis-arjen-nopeat-keitot-vegaaninen/valkopapukeitto-ja-rosmariinioljya
Ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal / 100 g
Energia
374 kJ / 100 g
Proteiini
3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
6,6 g / 100 g
Rasva
4,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,7 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
76 %