Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
eskon, punalinssikeitto
Eskon punalinssikeitto ohje
salty
Eeloppi
Eskon punalinssikeitto
Ainekset
4
annosta
16 g
Valkosipuli
1
Sipuli, keltasipuli
(200 g)
140 g
Porkkanaraaste
2 rkl
Oliiviöljy
200 g
Linssi, punainen, kuivattu
0,5 rkl
Juustokumina jeera
0,1 tl
Chilijauhe
1 tl
Kurkuma
2 tl
Sitruunan kuori, raastettu
2 tl
Sitruunan mehu, tuore
2 rkl
Sitruunan mehu, tuore
3
Kasvisliemikuutio
(33 g)
1,6 l
Vesi, vesijohtovesi
Pilko kasvit kattilaan, kuullota. Lisää liemi ja linssit. Keitä 30 min tai kypsäksi.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal / 100 g
Energia
208 kJ / 100 g
Proteiini
2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,5 g / 100 g
Rasva
1,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,1 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon