pastavuoka, soijarouheesta Pastavuoka soijarouheesta ohje salty

Pastavuoka soijarouheesta

Valmistusohje

6 dl tummaa makaronia vettä makaronien keittämiseen 1 tl suolaa 1 ½ dl tummaa soijarouhetta 3 dl vettä ½ kasvisliemikuutio 1 rkl öljyä 1 sipuli 1 rkl tomaattipyreetä 1 rkl vähäsuolaista soijakastiketta mustapippuria ripaus chilimaustetta

Munamaito: 8 dl maitoa 2 kananmunaa ripaus suolaa

Pinnalle: tomaattia juustoraastetta

Keitä soijarouhetta noin 5 minuuttia liemikuutiolla maustetussa vedessä.

Valuta keitinvesi pois, jos tarpeen.

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä miltei kypsäksi ja kaada vesi pois.

Hienonna sipuli ja paista sitä ja soijarouhetta pannulla tilkassa öljyä.

Lisää tomaattipyree, soijakastike ja mausteet.

Riko kananmunat kulhoon, vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito, mausta ripauksella suolaa.

Laita voideltuun uunivuokaan puolet makaroneista.

Lisää sipuli-soijarouheseos ja loput makaronit.

Kaada munamaito vuokaan. Jos haluat, pane päälle viipaloituja tomaatteja ja juustoraastetta.

Paista laatikkoa uunissa 175°C:ssa tunnin verran.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 447 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,9 g / 100 g
Rasva 2,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %