myllärin, tumma, palaleipä, , glut, Myllärin tumma palaleipä (glut) ohje salty

Myllärin tumma palaleipä (glut)

Sekoita leipäaines, hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen. Sekoita hyvin käsin tai koneella. 

Anna kohota 60 min. 

kaada taikina kaurajauholla jauhotetulle pöydälle ja taputtele levyksi. Leikkaa levystä noin 25 palaa ja siirrä ne pelille. Pistele palat haarukalla. Paista paloja 20-25 min 225 -asteisessa uunissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 553 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,7 g / 100 g
Rasva 2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %