pad, thai Pad Thai ohje salty

Pad Thai

Viipaloi tofu, kuivaa palat talouspaperilla ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Ruskista tofukuutiot, broileri ja valkosipulit öljyssä. Lisää kananmuna ja kypsennä sekoitellen. Siirrä sivuun itujen, porkkanasuikaleiden ja paloitellun (noin 3 cm) kevätsipulin kanssa.

Kaada vesi ja keskenään sekoitetut kastikkeen ainekset kuumalle pannulle. Kiehauta ja lisää joukkoon nuudelit. Keitä sekoitellen, kunnes nuudelit ovat kypsiä ja vesi on lähes täysin haihtunut.

Kaada joukkoon kaikki muut ainekset ja kuumenna vielä hetki, jotta kaikki ainekset kuumenevat. Maista ja lisää tarvittaessa suolaisuutta (kalakastiketta). Lisää annoksiin lopuksi rouhittuja maapähkinöitä, limetinlohkoja ja hienonnettua chiliä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 172 kcal / 100 g
Energia 721 kJ / 100 g
Proteiini 11,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,1 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %