pyöröt, perunamuusilla Pyöröt perunamuusilla ohje salty

Pyöröt perunamuusilla

Ainekset 20 annosta

Sekoita. Jätä sopivan löysäksi. Nostata. Leivo tangoiksi, leikkaa paloiksj. Taputtele jauhotetulla alustalla 0,5 cm paksuisiksi leipäsiksi. Laita päälle perunamuusia. Paista 225 asteessa. Tarjoile suolaakurkkujen-, -sillien ja sipulisilpun kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 333 kcal / 100 g
Energia 1392 kJ / 100 g
Proteiini 13,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 49,2 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %